Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Пункти незламності Київщини переведуть в робочий режим

За результатами засідання штабу Ради оборони Київщини райони та громади отримали доручення про переведення усіх пунктів незламності у робочий режим.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що таке рішення прийняте через складну ситуацію з електрикою.

“Вже функціонують 225 пунктів. Готові до відкриття ще 397. Їх відкривають тергромади, підрозділи ДСНС, відповідальний бізнес, АТ «Укрзалізниця»”, – йдеться у повідомленні.

Обов’язкове оснащення В усіх пунктах незламності обов’язково мають бути  світло, інтернет, доступ до мобільного зв’язку всіх операторів, вода та аптечка.

“Отримую чимало скарг, що люди не знають адрес пунктів. Тому доручив відповідальним, в першу чергу керівникам громад, оновити всі дані та постійно інформувати мешканців громад. Чітка інформація: місце, графік та умови роботи”, – зауважив Руслан Кравченко.

Адреси всіх пунктів незламності та укриттів можна перевірити в чат-боті «Київщина безпечна».

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на засіданні штабу Ради оборони Київської області за участі представників мобільних операторів говорили про забезпечення мобільним зв’язком під час відключення електрики.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору