Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бабинцях відбувся другий щорічний Кубок пам’яті імені Анатолія Потайчука

Другий щорічний Кубок пам’яті з футболу імені Анатолія Потайчука, захисника України з позивним «Джекі», відбувся на його малій батьківщині – у Бабинцях.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

“Цей турнір покликаний не лише вшанувати пам’ять загиблого захисника України, але й об’єднати громаду навколо спільної любові до футболу та поваги до тих, хто віддав життя за країну”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у футбольних змаганнях взяли участь футболісти з усього регіону, також прибуло чимало вболівальників.

Учасники турніру вшанували пам’ять загиблих героїв, які колись грали за селище. Це не лише Анатолій Потайчук, а й Артем Галака та Василь Гулак.

“На турнірі футболісти продемонстрували високий рівень гри та справжній командний дух. Переможцем став ФК «Бабинці», а почесний кубок вручив син Анатолія Потайчука – Рінат, що стало особливо зворушливим моментом для всіх присутніх. Такі заходи демонструють, що навіть у часи випробувань українці знаходять сили для підтримки один одного та збереження національного духу”, – зауважили у міськраді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що юні авіамоделісти з Вишневого стали учасниками Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору