Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучанській громаді відбувся велопохід пам‘яті Андрія Куцевалова

Вихованці Бучанського центру позашкільної роботи імені Андрія Куцевалова велопоходом вшановуючи пам’ять свого першого тренера.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що під час 80-кілометрового велопоходу пам‘яті Андрія Куцевалова юні велосипедисти подолали маршрут, який пролягав через низку населених пунктів. Учасники велопробігу показали вражаючу середню швидкість 14,5 км/год – і навіть спека не завадила.

“Андрій Куцевалов був видатною постаттю в освітньому житті Бучі. Починаючи з 90-х років, він пройшов шлях від вчителя початкових класів до директора Бучанського центру позашкільної роботи. Його талант особливо розкрився в організації позашкільних заходів – екскурсій, походів, сплавів та велопрогулянок”, – йдеться у повідомленні.

Велопробіг тривав не один день я його учасники ночували в наметах. Для багатьох велосипедистів це був перший досвід довгого велопробігу. Це сприяло злагодженості команди та  особистісному зростанню молоді.

“Цей велопохід не лише вшанував пам’ять Андрія Куцевалова, але й продемонстрував – його справа продовжує жити у серцях юних вихованців”, – зауважили у міськраді.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бабинцях відбувся другий щорічний Кубок пам’яті імені Анатолія Потайчука.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору