Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Ірпінські медики завершили навчальний курс зі стратегічного менеджменту

Команда КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Ірпінської міської ради завершила піврічний навчальний курс зі стратегічного менеджменту, який проходив в рамках програми “Практичний курс для управлінських команд”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на Ірпінську міську раду.

На основі надбаних знань медики розробили амбітний проєкт центру психічної та фізичної реабілітації для людей похилого віку.

Цей центр планується відкрити на базі однієї з наших амбулаторій у Михалівській-Рубежівці.

«Ми вже маємо детальний план реалізації та  невдовзі зможемо представити його нашій громаді. Відкриття цього центру — це відповідь на давню потребу нашої громади, де догляд за людьми похилого віку є пріоритетним питанням. Ми віримо, що реалізація цього проєкту значно покращить умови життя наших старших громадян та допоможе справитись з викликами війни», – пояснили в КНП “Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

Навчання медичних працівників відбувались за підтримки БФ “Разом для України” та ТОВ “Український центр охорони здоров’я”.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені відновлюють багатоповерхівку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору