Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Внаслідок російської атаки загинув земляк-захисник Дмитро Скребець

Житель Ірпінської громади, матрос Військово-Морських Сил Дмитро Скребець віддав життя за Україну.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що Дмитро Скребець народився на Чернігівщині.  Ірпінчанином став майже 10 років тому, коли переїхав сюди до до коханої дружини. Прагнув облаштувати сімейний затишок, мріяв про невеликий будинок без паркану.

“Все життя працював в акваторії Дніпра – за час роботи був підвищений до капітана-змінного механіка теплохода в Київському річковому порту. До війська приєднався добровільно влітку 2022-го – аби захистити родину та її майбутнє. Проходив службу у лавах 26-го окремого дивізіону річкових катерів”, – йдеться у повідомленні.

Життя Дмитра обірвалося два тижні тому, коли 26 червня ворог поцілив по катеру наших захисників під час спроби висадитись на лівий берег Дніпра. Моряки, серед яких був і Дмитро, вирішили евакуюватися на правий берег уплав. Та за кілька десятків метрів до берега ворожий дрон наздогнав захисника.

“Вся Ірпінська громада у скорботі за воїном разом з дружиною, донькою, мамою, сестрою, тещею, близькими та побратимами Героя. Вічна, світла пам’ять!”, – зауважують у міськраді.

Поховають Дмитра Скребця поховають в Ірпені на Алеї пам’яті захисників України. Про час та дату прощання буде  повідомлено додатково.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що на Донеччині загинув Микола Толочин з Немішаївської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору