Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Аматори з Бородянської громади виступлять на фестивалі “Погода” у Словаччині

Артисти Бородянського палацу культури та юні таланти з Бородянської дитячої школи мистецтв імені Макса Левіна отримали запрошення на участь у фестивалі “Погода”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення в.о. Бородянського селищного голови Ірини Захарченко.

Зазначається, що міжнародний музичний фестиваль відбудеться з 11 по 14 липня  в словацькому селі Тренчин. Такі форуми тут проводяться з 1997 року.

Окрім того, 15 липня творча група з Бородянки планує виступити у Братиславі.

“Поїздку фінансують засновники фестивалю. До складу творчої групи з Бородянки входять 34 особи: 26 дітей та 8 дорослих”, – йдеться у повідомленні.

Мета фестивалю “Погода”, який є одним з ‘ членів європейської асоціації мистецьких фестивалів  YOUROPE –  сприяння міжкультурному обміну та презентація цікавих музичних колективів.

“Цього року, на знак підтримки України, організатори фестивалю вирішили включити до програми «Family Park» виступи дітей з України. Щиро дякуємо організаторам за можливість для творчих колективів Бордянської громади показати свої виступи, наші діти дуже талановиті, ми пишаємося ними», – підкреслила Ірина Захарченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська вокалістка Мілана Кудрик здобула перемогу на міжнародному конкурсі  «Hands of peace and happiness».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору