Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

ЦНАП Ірпінської громади працюватиме у суботу

Через велике робоче навантаження у зв’язку з оновленням даних військовозобов’язаними в ЦНАПі Ірпінської громади 13 липня буде робочий день.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що працюватиме ЦНАП Ірпінської міської ради, а також його підрозділи у старостатах сіл Михайлівка-Рубежівка та Козинці.

“Для оновлення даних потрібно звернутися до Центру надання адміністративних послуг Ірпінської міської ради (2 зала) з 08:00 до 16:00 (без перерви). Жителі сіл Михайлівка-Рубежівка та Козинці можуть звертатися до фахівців на віддалених робочих місцях”, – йдеться у повідомленні.

Для оновлення даних аійськовозобовʼязані мають прийти до ЦНАПу і надати актуальні дані про себе та підтвердити їх. Заявники при собі  повинні мати мобільний телефон, паспорт громадянина України та реєстраційний номер облікової картки платника податків. Адміністратор внесе дані в електронну систему, і відповідна інформація автоматично підтягннться в Єдиний електронний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів «Оберіг». Військовозобов’язаний одержить витяг з печаткою і підписом адміністратора ЦНАПу про актуалізацію даних.

КОРИСНІ КОНТАКТИ:

(04597)60-407 — ЦНАП Ірпінської міської ради;

+38 (066) 906 65 45 — Михайлівсько-Рубежівський старостинський округ;

+38 067 139 51 93 — Козинцівський старостинський округ.

Втім, до ЦНАПу йти не обов’язково – оновити дані також можливо через застосунок Резерв+.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучанській громаді відкриють рекрутинговий центр.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору