Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Київщина передала нашим воїнам вантажівки MAN

Чергова партія допомоги від Київської області відправилась до наших захисників з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що цього разу військовим відправили 4 вантажівки MAN.

Ці машини закупили коштом місцевого бюджету Білої Церкви. До речі, у червні завдяки громаді Білої Церкви передали 6 вантажівок MAN.

“Захисники із 72 бригади воюють на гарячому напрямку і потребують збільшення кількості машин, FPV-дронів, засобів звʼязку тощо. З початку травня для матеріально-технічного забезпечення наших військових формувань КОВА вже виділила понад 63,4 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко підкреслив, що він особисто переконався у тому, що відправлені воїнам машини –  потужні та надійні.

Підтримка військових, які ризикують своїми життями для захисту країни, критично важлива для успішної оборони та ефективності на полі бою. Лише разом пришвидшимо перемогу. Дякую всім, хто сьогодні захищає країну. Дякую за мільйони збережених життів”,  – підкреслив Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на 60-й позачерговій сесії Бучанської міської ради було виділено сім мільйонів гривень на підтримку Збройних Сил України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору