Коломия До сайту

Багатоповерхівку на 149 квартир ремонтують в Ірпені

Триває капремонт пошкодженого під час бойових дій багатоповерхового будинку в Ірпені на вулиці  Котляревського,  52-а.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Під час російського вторгнення у місто у будинку, де мешкало 149 родин, були вибиті вікна, двері, пошкоджені балконні конструкції, а також фасад та дах. Все це потребувало капітального ремонту.

“Фахівці демонтували пошкоджені елементи та розпочали ремонтувати приміщення. Наразі вже замінили вибиті вікна, двері та балкони, облаштували укоси, відновили огородження сходових клітин та завершили оздоблення місць загального користування. Будівельники вже замінили пошкоджені інженерні мережі, відновили водовідведення, блискавкозахист та завершили вимощення навколо будівлі”, – йдеться у повідомленні.

Під час капремонту також утеплено та відремонтовано дах і цоколь, а нині . на фінішний етап вийшли  роботи з утеплення та оздоблення фасаду багатоповерхівки.

“Також будуть встановлені пандуси зі спеціальним покриттям для безперешкодного доступу маломобільних груп населення”, – зауважують у КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині ввели в експлуатацію ще 8 відбудованих об’єктів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець