Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Президент вручив паспорти 7 підліткам з Київщини

Президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня Української Державності вручив паспорти учням.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що серед тих, хто під час заходу отримав паспорти – семеро підлітків з Київської області, яким виповнилося 14 років. Це – діти наших воїнів, діти-переселенці з тимчасово окупованих територій, а також волонтери та переможці олімпіад і юні спортсмени.

«Паспорт України – один із символів нашої нескореності, гідності та свободи. Розумію, наскільки відповідальним та хвилюючим був цей момент для кожного з них. І бачив, як вони пишаються отримати паспорт України і бути українцями. Згадав, як колись отримував свій перший дорослий документ і також хвилювався», – зауважив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Очільник області також взяв участь у низці  урочистостей з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі, під час яких Володимир Зеленський вручив державні нагороди представникам різних професій, серед яких – і наші захисники.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що майже 1,5 тис звернень надійшло за перше півріччя цього року на гарячу лінію Київської ОВА.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору