Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Голова КОВА взяв участь у нараді під головуванням Президента України

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко взяв участь у нараді з начальниками обласних військових адміністрацій під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Руслана Кравченка.

Обговорили найактуальніші питання, які потребують швидкого та комплексного реагування, щоб забезпечити безпеку та добробут людей.

Пріоритет – посилення обороноздатності регіонів, ефективні заходи безпеки, облаштування фортифікацій. Кравченко доповів главі держави про конкретні заходи, які реалізовують на Київщині.

Ще одне важливе питання – складна ситуація в енергетиці через постійні атаки росіян. Тому КОВА спільно з центральними органами влади вже працюють над тим, що максимально забезпечити людей світлом, теплом та водою. І щоб розподіл споживання ресурсів був справедливим для всіх.

Окрему увагу на нараді приділили облаштуванню укриттів, підвищенню якості медичних та освітніх послуг. Значну допомогу у реалізації низки проєктів щодо цього готові надавати міжнародні партнери, зокрема Сполучені Штати Америки. Глава держави доручив начальникам всіх ОВА активніше співпрацювати з американськими штатами.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що майже 1,5 тис звернень надійшло за перше півріччя цього року на гарячу лінію Київської ОВА.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору