Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Гостомель отримав міжнародну допомогу

Комунальне підприємство УЖКГ “Гостомель” у Гостомельській громаді отримало значну технічну допомогу за Програмою Розвитку ООН.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужба Гостомельської СВА. 

У межах допомоги комунальне підприємство УЖКГ “Гостомель” отримало 2240 сміттєвих баків та 2 подрібнювачі деревини. Ця допомога була надана за фінансової підтримки уряду Японії та Європейського Союзу.

Серед отриманого обладнання – 380 сміттєвих баків об’ємом 1100 літрів, 1860 баків об’ємом 120 літрів та 2 подрібнювачі деревини. Ця допомога є важливим кроком у підвищенні рівня комунальних послуг та покращенні екологічної ситуації в громаді.

Гостомельська громада висловлює щиру подяку уряду Японії та Європейському Союзу за надану технічну допомогу та сподівається на подальшу плідну співпрацю задля сталого розвитку та покращення умов життя мешканців громади.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що в Гостомелі стартував проєкт “Flowers for Hope” (“Квіти надії”), у межах якого відомий художник з Лос-Анджелеса Trek Thunder Kelly розпочав роботу над муралом.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору