Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Для родини полеглого воїна з Ірпеня надрукували будинок

Сім’я загиблого Героя Ярослава Березова отримала ключі від першого в Україні будинку, надрукованого на 3D-принтері.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення міського голови Ірпеня Олександра Маркушина, який побував на відкритті будинку.

Міський голова розповів, що будинок справив на нього позитивне враження. Сьогодні дружина загиблого захисника Наталя з доньками заїхали до повністю є готового до комфортного життя помешкання.

“Пам’ятаю, як ми зустрілися у кабінеті з головою БФ “Обійми нації” Інною Фурман. Це був початок благодійного проєкту “Обʼєднані заради допомоги”. За короткий проміжок часу команда проєкту почала стрімко розширюватись однодумцями. До виробника українського 3D-принтера компанії “3D UTU” доєдналися програмісти, проєктанти, архітектори, конструктори, виробники будматеріалів, меблів, декору, побутової техніки – спільними зусиллями понад сотні благодійників обладнали сучасний будинок”, – йдеться у повідомленні.

Куратором проєкту від Ірпеня.є виступила начальниця управління праці та соціального захисту населення ІМР Оксана Наконечна.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що в Гостомелі стартував проєкт “Flowers for Hope” (“Квіти надії”), у межах якого відомий художник з Лос-Анджелеса Trek Thunder Kelly розпочав роботу над муралом.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору