Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Сім підприємств Київщини отримали гранти: що відомо

У межах програми єРобота на Київщині сім підприємств отримали гранти на створення теплиць і садів.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що така кількість бізнесів Київської області отримали гранти від єРоботи у цьому році.

В управлінні агропромислового розвитку КОДА підкреслили, що загальна сума одержаних підприємцями грантів становить 33,840 млн грн. Кошти будуть  використані на закладання садів та теплиць загальною площею 35,16 га.

“Зокрема, на створення та розвиток садів гранти отримали 3 підприємства на суму 10,840 млн грн та на створення теплиць 4 підприємства отримали грантові 23 млн грн”, – йдеться у повідомленні.

Підприємці планують  вирощувати овочі та овочеву розсаду, плодово-ягідні культури,фундук та волоський горіх, яблуні, а також суницб садову.

ДОВІДКА. єРобота – урядова програма безповоротних грантів для створення та розвитку власного бізнесу. Максимальна сума, яку можна отримати безповоротно — до 8 млн грн.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що керівництво Дмитрівської  громади запросило жителів та підприємців долучитися до розробки Стратегії розвитку громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору