Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У БІГ-регіоні звечора долали наслідки негоди

Учора, 17 липня, після сильної спеки Київщина потерпала від буревію і грози – є пошкодження і в БІГ-регіоні.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що сильний вітер, супроводжуваний зливою, спричинив пориви ліній електропередач на Київщині. Найбільше постраждали Бучанський та Вишгородський райони.

Окрім того, під час негоди постраждав, упавши з  навісу з балок та шиферу, неповнолітній. Хлопця госпіталізували лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, переломом нижньої щелепи та раною вуха.

“В Бучанському, Обухівському, Білоцерківському та Вишгородському районах станом на 21:30 зафіксовано пошкодження дахів в низці приватних будинків, парканів та 4 автівок, а також повалені дерева. Пошкоджено покрівлю в одному з ліцеїв в Обухівському районі та магазин – в Бучанському”, – йдеться у повідомленні.

Енергетики, рятувальники та інші фахівці разом з місцевими громадами відразу взялися за ліквідацію  наслідків негоди.

Зокрема, у Гостомельській громаді на ситуацію оперативно відреагували КП УЖКГ “Гостомель”, КП “Гостомельводотеплопостачання” та КП “Благозеленбуд”.

“Зусилля комунальних служб спрямовані на відновлення безпечних умов для мешканців громади, зокрема на розчищення доріг, відкачування води, відновлення електропостачання та ремонту пошкоджених будівель”, – зауважили у Гостомельській СВА.

В Ірпені негода спричинила падіння дерев на вулицях Гостомельське шосе,  Северинівській та Мушкетика. В Ірпінській міській раді розповіли, що наслідки цього усунули працівники КП «Управління благоустрою міста».

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Верховна Рада України ухвалила закон №4201, який скасовує практику переведення годинників з зимового на літній час.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору