Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Оновлення даних: де ще можна це зробити

Через ЦНАПи Київщини оновили свої дані майже 154,4 тисяч військовозобов’язаних.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що термін оновлення даних через ЦНАПи, який тривав два місяці, завершився.

“З моменту набуття чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку» чоловіки віком від 18 до 60 років впродовж 2 місяців оновлювали свої дані, зокрема у ЦНАП. Усі 69 ЦНАП Київської області з першого дня набрання чинності законом, а саме з 18 травня, розпочали приймати військовозобов’язаних, що мали оновити дані. Працівниками ЦНАП опрацьовано близько 154,4 тисяч заяв”, – йдеться у повідомленні.

Загалом в Україні через ЦНАПи за 60 днів уточнили свої військово-облікові дані понад 1,4 млн осіб, і з Київщина – серед лідерів з активності.

“Найактивнішими були українці у таких регіонах: Київська область; Львівська область; Дніпропетровська область”, – зазначає Telegram-канал Уряд online.

Однак військовозобов’язані ще можуть оновити свої дані, і для цього є два способи.

“Наразі, облікові дані все ще можна оновити у терцентрі комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи через мобільний додаток Резерв+”, – підкреслюють у КОВА.

Тим часом ЦНАПи Київської області продовжують надавати людям інші послуги – а їх налічується майже 564 видів. Загалом за перше півріччя цього року ЦНАПи надали майже 640,1 тис. послуг.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що через велике робоче навантаження у зв’язку з оновленням даних військовозобов’язаними в ЦНАПі Ірпінської громади 13 липня було встановлено робочий день. 

Також Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучанській громаді відкриють рекрутинговий центр.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору