Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бучі презентували інновації реформи шкільного харчування

У Бучі відбулася міжнародна презентація дослідження School Meals Case Study: Ukraine у межах Коаліції шкільного харчування та Дослідницького консорціуму.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що під час заходу  Буча презентувала інновації першої в країні Фабрики-кухні «ГотуЇмо», викладені у дослідженні School Meals Case Study: Ukraine у межах Коаліції шкільного харчування та Дослідницького консорціуму.

Дослідження відбулося за підтримки Представництва ЮНІСЕФ в Україні, Бюро ВООЗ в Україні та Всесвітньої продовольчої програми ООН.

“Представники профільних міністерств та міжнародні партнери обговорили вплив якісного харчування на здоров’я учнів, їхню успішність та загальний розвиток освітньої системи країни”, – йдеться у повідомленні.

Подію прокоментувала ініціаторка реформи шкільного харчування, перша леді Олена Зеленська.

“Це особлива подія, де Україна в новому для себе статусі: як учасниця Коаліції шкільного харчування — глобального обʼєднання понад 100 країн. Надмета всієї Коаліції шкільного харчування – виростити здорове покоління зі здоровими харчовими звичками, закладеними ще в дитинстві», – підкреслила Олена Зеленська.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що з вересня в українських школах запустять українську адаптацію американського курсу Well Being, з врахуванням українських реалій – “уроки щастя”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору