Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Київщина – в п’ятірці лідерів серед бізнес-привабливих регіонів, – Кравченко

Голова КОВА Руслан Кравченко заявив, що Київщина опинилася в п’ятірці лідерів серед бізнес-привабливих регіонів.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Руслана Кравченка.

Лише цього тижня на Київщині відкрили офіси двох великих відомих компаній. 

  • в Бучанському районі відкрив новий офіс та робочі потужності відомий турецький виробник генераторів та компресорів Dalgakiran.  
  • у Фастівському районі відкрили новий офіс компанії Альфатех, яка продає та надає сервісне обслуговування будівельної, дорожньої та промислової техніки, яку виробляють провідні світові компанії, зокрема Hyundai. 
  • у Вишгородському районі Київщини з’явиться новий індустріальний парк — “Грін індастріал парк”. Він забезпечить роботою близько 3 тис. жителів області. Загалом на Київщині зареєстровано 12 індустріальних парків. Це нині одна із найбільших мереж по всій Україні. 

«Ці інвестиції не лише сприятимуть створенню нових робочих місць та розвитку бізнесу, а й допоможуть нашому регіону відновитися та зростати навіть у складний період», – додав він.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що з вересня в українських школах запустять українську адаптацію американського курсу Well Being, з врахуванням українських реалій – “уроки щастя”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору