Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Бучі проходять арт-терапевтичні заняття для дітей

У Центрі Життєстійкості Бучі відбулося інноваційне арт-терапевтичне заняття для дітей.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на БМР.

Зазначається, що під час творчої активності юні учасники не лише розвивали свої мистецькі здібності, а й засвоїли важливу життєву навичку – відкрито обговорювати свої почуття та переживання з батьками.

Діти створили символічні фігурки равликів, які ховаються у мушлі при небезпеці. Однак замість того, щоб наслідувати равликів, малеча пообіцяла бути сміливими та відвертими у спілкуванні з рідними.

«Цей захід є частиною ширшої програми, спрямованої на зміцнення емоційного здоров’я та стійкості дітей у громаді. Навчаючи дітей відкрито говорити про свої страхи та переживання, ми допомагаємо формувати міцніші родинні зв’язки та психологічно стійкіше молоде покоління», – сказала директорка центру Олена Ренчка.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучанському Центрі життєстійкості відбулося засідання щодо реалізації пріоритетів державної політики у сфері надання соціальних послуг через впровадження або посилення Мінімального пакету інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

 

Нагору