Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучанській громаді розробляють програму підтримки молоді

У процесі розробки у Бучанській громаді нової програми підтримки молоді робоча група взяла участь у тренінгу “Адвокація молодіжних програм” у рамках проєкту “Творимо молодіжну політику разом з молоддю”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради. 

Основна мета оновленої програми – створити актуальні можливості для молоді, які відповідатимуть їхнім реальним потребам та сприятимуть розкриттю потенціалу. На тренінгу учасники робочої групи розробляли план адвокації програми, вивчаючи методи впливу на політику та залучення громадськості до активної участі.

Проєкт реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX in Ukraine у партнерстві з низкою українських та міжнародних організацій.

«Ми прагнемо створити таку молодіжну програму, де голос кожного мешканця Бучанської громади буде почутий, а його потреби – враховані», – сказали організатори проєкту.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 20 липня, у “містечку Хансена”, що на Київщині, відбулося відкриття комплексу для відпочинку та дозвілля мешканців – Club House HansenVillage.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору