Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Поліцейські Бучанщини приєдналися до “Дикої гонки” 

Співробітники Бучанського відділу поліції охорони стали учасниками благодійного марафону “Дика гонка”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську райдержадміністрацію.

Зазначається, що  благодійний марафон «Дика гонка» відбувся  на схилах Дніпра з метою збору коштів на підтримку ЗСУ.

“Учасники з різних куточків країни долучилися до цього випробування, подолавши дистанцію у 5 кілометрів з різноманітними перешкодами, такими як: підтягування, подолання стін та рови з багнюкою. Марафон «Дика гонка» став справжнім випробуванням для всіх учасників, але кожен, хто фінішував, відчув справжнє задоволення від подолання труднощів, досягнення нових вершин та підтримці нашим героям”, – йдеться у повідомленні.

Бучанські поліцейські  стали учасниками забігу, а також зібрали кошти для наших захисників.

“Для нас, поліцейських, важливо бути у гарній фізичній формі, адже наша робота вимагає швидкості реакції, витривалості та сили. Подібні заходи як «Дика гонка» не лише допомагають підтримувати форму, а й сприяють розвитку командного духу та взаємної підтримки”, – зауважила учасниця марафону від Бучанщини, капрал поліції Тетяна.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на 60-й позачерговій сесії Бучанської міської ради було виділено сім мільйонів гривень на підтримку ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору