Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Тріщину в асфальті на Романівському мосту ліквідують

Через прорив водопровідної труби, яка проходить під дорогою, було пошкоджене дорожне покриття на Романівському мосту.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на повідомлення міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що відбулася нарада з керівником Служби автодоріг у Київській області Русланом Ничіком, представниками компанії підрядника “ОНУР” та підрядної організації, яка займається перекладанням водопровідних мереж.

Тріщина в асфальті

“Ця тріщина не впливає на рух трасою та не руйнує міст, але задля безпеки тимчасово загороджена. На нараді вирішили через 2-3 тижні провести експертизу ґрунту. Якщо будуть виявлені пустоти – їх спершу заллють бетоном, якщо ні – відразу заасфальтують”, – йдеться у повідомленні.

Також міський голова зауважив, що одразу після деокупації міста, аби забезпечити водою Ірпінь,  трубу проклали з Києва за підтримки Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

“Зараз вона відключена спеціалістами “Ірпіньводоканал”. Паралельно ведуться роботи з прокладання нових мереж: каналізаційні колектори водовідведення Ф560 та Ф800, водопровідні труби 160 мм та газопровід. Після їх підключення – всі старі комунікації будуть виведені з експлуатації”, – підкреслив очільник Ірпеня.

Тріщину у Романівськоиу мосту ліквідують

Під час наради

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що жителі Гостомеля, чиї оселі постраждали від негоди, отримали допомогу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

 

Нагору