Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині викрили мережу нелегальних гральних закладів

Детективи ТУ БЕБ викрили організовану злочинну групу, яка налагодила діяльність мережі нелегальних гральних закладів у Київській області.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу ТУ БЕБ.

Зазначається, що підозрювані організували мережу підпільних закладів на території Київщини, де надавали незаконні послуги з проведення азартних ігор та лотерей.

Гральні зали були розташовані у Білій Церкві, Обухові, Боярці, Василькові та Борисполі. Всі були облаштовані в нежитлових приміщеннях, працювали в закритому режимі та під час комендантської години. Свою діяльність ретельно приховували – про візит до зали клієнти домовлялись заздалегідь з адміністраторами та відкривалися лише для постійних клієнтів.

В ході проведення слідчих дій детективи БЕБ припинили незаконну діяльність вісім підпільних гральних закладів. Під час обшуків вилучено понад 150 комплектів комп’ютерної техніки, відеокамери, флеш-накопичувачі та жорсткі диски.

Також обшуки проводились за місцями проживання фігурантів та у їх автомобілях. В результаті вилучено чорнові записи, мобільні телефони та чотири авто. 

Також обшуки проводились за місцями проживання фігурантів та у їх автомобілях. В результаті вилучено чорнові записи, мобільні телефони та чотири авто. 

Все вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні. Його орієнтовна вартість становить понад 6 млн грн.

Наразі організатору та трьом спільникам повідомлено про підозру.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на 60-й позачерговій сесії Бучанської міської ради було виділено сім мільйонів гривень на підтримку ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору