Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У 2024 році на Київщині відремонтують 22 мости

Протягом 2024 року на Київщині в межах експлуатаційного утримання планують відремонтувати 22 мости.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис директора Служби відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області Руслана Ничіка.

«Першочергово працюємо на тих штучних спорудах, які негайно потребують локального ремонту, щоб забезпечити не лише покращення експлуатаційного стану, але й підвищити рівень безпеки для всіх учасників дорожнього руху», – повідомив він.

Обсяги необхідних робіт по кожному з об’єктів було визначено після обстеження штучних споруд. На даний час роботи тривають на 8-ми мостах. 

«На дорозі М-03 Київ — Харків в роботі два мости. На обох спорудах виконується заміна деформаційних швів, також буде замінено перильне огородження. На дорозі Р-04 Київ — Фастів — Біла Церква — Тараща — Звенигородка розпочали працювати над ремонтом укосів, які було розмито після рясних дощів в області. Також буде відремонтовано один з ключових мостів для мешканців міста Києва та області  – “Жулянський шляхопровід”, на якому буде частково відновлена монолітна плита», – додав Руслан Ничік.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у межах підвищення енергонезалежності у трьох районах Київщини встановлять 19 когенераційних установок.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору