Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Бучі відкрили нове реабілітаційне відділення

У Бучі відкрили нове реабілітаційне відділення на базі денного стаціонару Бучанського консультативно-діагностичного центру по вулиці Володимира Ковальського, 59д.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на очільника міста Анатолія Федорука.

У Бучанській громаді зареєстровано 4200 людей з інвалідністю, включаючи 331 дитину. Зазначається, що ці цифри продовжують зростати.

«Відтак, наші захисники та мешканці громади зможуть отримувати тут комплексні послуги з відновлення фізичних можливостей. В ці часи — це особливо важливо», – написав він.

Проєкт вдалося реалізувати у співпраці з ініціативою «Мери за економічне зростання», що фінансується ЄС та впроваджується ПРООН в Україні.

«Продовжуємо розвивати систему охорони здоровʼя у громаді й нове відділення — ще один крок до якісних і ефективних медичних послуг», – додав Анатолій Федорук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що правоохоронці, які розслідують воєнні злочини, потребують інформації від жителів Бучанської громади.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору