Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

В Ірпені зʼявилося “Екосерце”

В Ірпені встановили червоний металевий контейнер у формі серця для збору пластикових кришечок.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбуІрпінської міської ради. 

Контейнер знаходиться за адресою вулиця Шевченка, 2.

Діяльність проєкту спрямована на залучення громади до збору кришечок, які відправляють на переробку, а отримані кошти від здачі вторсировини передають на медичну допомогу дітям. 

Не менш важливою метою у реалізації проєкту є виховання у дітей та дорослих культури відповідального сортування відходів. 

«На центральній площі Ірпеня з’явилося перше “екосерце”. Це ініціатива екологічного підприємства МПП “Рада”  – вони й вивозять кришечки на сортувальні лінії, продають та передають гроші на лікування дітей. Збирайте та приносьте до “екосерця” кришки з-під напоїв, дитячого харчування, молочних продуктів та інших рідин. Головне – тільки пластикові, чисті та без наліпок. Дякуємо всім, хто вже долучився та продовжує підтримувати екологічні ініціативи в Ірпінській громаді!», – зауважив мер міста.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 134 шкільні парти, 210 стільців, 23 сонячні панелі та перетворювач отримав Ірпінський ліцей №3  від німецької землі Гессен.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору