Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У бою біля Нью-Йорка загинув житель Калинівки Руслан Ісмаілов

Захисник з Макарівської громади Руслан Ісмаілов поліг у бою 15 липня у бою поблизу населеного пункту Нью-Йорк на Донеччині.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на повідомлення голови Макарівської громади Вадима Токаря.

Зазначається, що Руслан Ісмаілов з позивним “Смуглий” служив старшим сержантом в/ч А1815.

“Народився у Макарові у 1991 р. З початком повномасштабного вторгнення став на захист Макарівщини. У 2024 р. пішов до лав Збройних Сил України. Був командиром відділення кулеметного взводу стрілецького батальйону в/ч А1815. Чесно і сміливо виконував всі бойові завдання. Віддав життя за наш спокій, залишивши в глибокому горі родину”, – йдеться у повідомленні.

Макарівщина попрощається із земляком-захисником у понеділок, 29 липня.

О 09:50 траурний кортеж прослідує вул. Б. Хмельницького у Макарові. О 10.00 – чин прощання у Макарові на площі біля пам’ятника Т. Шевченку. Об 10.30 траурний кортеж прослідує вул. Димитрія Ростовського, Ярослава Мудрого (Макарів), Фасівочкою, Калинівкою. Об 11.00 – чин прощання на вул. Спортивна 8 у  Калинівці.  Об 11.30 траурний кортеж прослідує Калинівкою та Юровом. Поховають Руслана Ісмаілова на кладовищі у Юрові.

“Прохання зробити «живий коридор», щоб гідно вшанувати Захисника і навколішках провести Героя останнім шляхом!”, – закликає селищний голова.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що сержант Андрій Андрійчук з  Бородянки поліг під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору