Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі провели спортивні змагання для ветеранів війни

У Бучі зібралося понад 50 ветеранів щоб взяти участь у спортивних змаганнях.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на “Вечірній Київ“.

Важлива соціальна ініціатива об’єднала у Бучі ветеранів війни — чемпіонів національних та міжнародних змагань, та військових, які проходять реабілітацію після отримання травм. Перші ділилися своїм досвідом, а другі відкривали для себе адаптивні види спорту та із задоволенням тренувалися.

Баскетбол на візках, хендбайкінг, стрільба з лука (у тому числі зубами замість рук) та веслування на тренажері — ці види спорту спробували військові, які завітали на захід до приміщення “Академії спорту” у Бучі. Серед присутніх були й ті, хто зараз проходять оздоровлення у Центрі ментального здоров’я у Ворзелі.

Проєкт “Ветспорт — в громади!” реалізується ГО “Спілка поранених військових України “Міцні 300”, за підтримки Благодійного фонду “МХП — Громаді” та компанії МХП у межах програми реінтеграції військових та ветеранів “МХП Поруч”.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що волонтери та жителі Мощуна зібрали та відправили черговий  пакет допомоги нашим захисникам з необхідними їм речами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору