Коломия До сайту

В.о. голови Київської облради Добрянський та ексзаступник голови Київської ОДА Назаренко склали військову присягу

В.о. голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський та колишній заступник голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко склали військову присягу та атестувалися до присвоєння офіцерського звання “молодший лейтенант”.

Про це повідомляє  Інформатор БІГіз покликанням на допис в.о. голови Київської обласної ради Ярослава Добрянського.

«Сьогодні з Дмитром Назаренко склали військову присягу і атестувались до присвоєння офіцерського звання “молодший лейтенант”», – сказав Добрянський.

Нагадаємо, що Дмитро Назаренко працював на посаді заступника голови Київської ОДА з 2018 року, а останні роки – на посаді першого заступника.

Дмитро Назаренко став заступником голови ОДА ще в січні 2018 року. Працював він і коли очільниками області були Олександр Терещук, Михайло Бно-Айріян, Олексій Чернишов, Василь Володін, Олександр Павлюк та Олексій Кулеба. Усього – сім керівників за п’ять років.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпінській дитячій бібліотеці відбулося заняття, під час якого діти створили Янголів пам’яті.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко