Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Гостомелі невідомий домагався до жінки з дітьми

У Гостомелі в магазині чоловік домагався до жінки, яка стояла в черзі разом зі своїми двома малолітніми дітьми.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням підприємицю та блогерку Ірину Ланцову, яка й стала жертвою домагань.

Зазначається, що клієнтка почала гучно заявляти про домагання та викликала поліцію. Жінці на поміч прийшла й адміністрація магазину, яка надала записи з відеокамер.

«Сьогодні об 11-й ранку в м.Гостомель по вулиці Свято-Покровська 73Є, коли я стояла в черзі з двома своїми дітьми, стала жертвою сексуальних домагань з боку цієї істоти», ― написала Ланцова.

У соцмережах з’явилось відео інциденту. На ньому видно, що поки жінка розглядає товар, чоловік, проходячи повз, торкається до її сідниць.

Жінка не стала мовчати та викликала поліцію й звернулась до адміністрації. Чоловік, якого звинувачують у домаганнях, намагався втекти й таки зміг вийти з магазину. Проте його повернули назад. Його зловив чоловік постраждалої. За домагання у публічному місці чоловіку загрожує лише штраф.

Постраждала написала заяву та звернулась до жінок. Вона просить не мовчати про подібні випадки.

«Звертаюсь до всіх жінок: ніколи не мовчіть! Ніхто не має права робити будь-що, на що ви не надали активної згоди! Не мовчіть заради інших жінок!»,― написала блогерка.

Вона також звернула увагу, що чоловік був одягнений у мілітарі-штани. Водночас він не є військовим.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині кількість отримувачів соціальних послуг зросла майже на 10 відсотків у порівнянні із минулим роком.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору