Коломия До сайту

Ірпінчанка презентуватиме Україну на Світовому конкурсі краси

Наталія Більська з Ірпеня представлятиме Україну на Світовому конкурсі краси MS World International 2024, який відбудеться у США.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що Наталія Більська є офіційною Ms Ukraine Millennial World International 2024. Наразі вона проживає та працює моделю у Туреччині.

“Підготовка до конкурсу завжди заворожує. Так, справжнім тилом образів Наталії Більської стали прекрасні українські дизайнери, такі як Галина Гриб, Олена Ільжицька та Наталія Вілчук. Український костюм буде виконаний у вишитому орнаменті, доповнений калиною та горлицями”, – йдеться у повідомленні.

Допоможуть у пошитті одягу також турецькі майстрині.

“Участь у такому конкурсі – це неймовірна можливість показати світові красу та силу України. Я горда тим, що можу представити нашу країну і показати, що українські жінки не тільки прекрасні зовні, але й мають величезний внутрішній потенціал. Це велика честь і відповідальність, і я робитиму все можливе, щоб гідно представити Україну. Для мене за цими словами закарбований певно найглобальніший сенс. За короною та розкішними сукнями криється вдячність та гідність, жіночність та глибина, яку відчуваєш не озброєним оком, а серцем. Для мене дуже важливо показати красу нашої України. Я безмежно вдячна за підтримку та віру у мене”, – каже Наталія.

ДОВІДКА. Найграндіозніший міжнародний конкурс краси для успішних жінок, фінал якого щорічно відбувається у місті Майамі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про художницю Марину Ващенко, яка переконана, що тільки на перший погляд війна і творчість – речі несумісні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець