Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У бою загинув житель Макарівської громади Олександр Будя

Макарівська громада знову в жалобі – на Донеччині поліг житель громади Олександр Будя.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на повідомлення голови Макарівської громади Вадима Токаря.

Зазначається, що майор в/ч А7420 Олександр Сергійович Будя прийняв свій останній бій 24 липня неподалік Костянтинівки на Донеччині.

“Народився 5 лютого 1984 р. у Києві. З початком повномасштабного вторгнення став на захист України. Був командиром 1-ї піхотної роти піхотного батальйону в/ч А7420. Чесно і сміливо виконував всі бойові завдання. Віддав життя за наш спокій, залишивши в глибокому горі дружину Оксану та сина Дмитра”, – йдеться у повідомленні.

Прощання з мужнім воїном відбудеться завтра, 31 липня.

О 10:50 траурний кортеж прослідує вул. Б. Хмельницького у  Макарові. Об 11.00 – чин прощання у Макарові на площі біля пам’ятника Т. Шевченку.  Об 11.30 піша хода прослідує у Макарові вулицею Димитрія Ростовського. Об 11.40 – чин прощання у Храмі святого Димитрія Ростовського у Макарові.

О 12.20 траурний кортеж прослідує вул. Ярослава Мудрого (Макарів), Володимирська та Полтавська (Фасівочка).

Поховають Героя на кладовищі у Фасівочці.

“Прохання зробити «живий коридор», щоб гідно вшанувати Захисника і навколішках провести Героя останнім шляхом!”, – закликає селищний голова.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що захисник з Макарівської громади Руслан Ісмаілов поліг у бою 15 липня у бою поблизу населеного пункту Нью-Йорк на Донеччині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору