Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Автівки та апарати МРТ: японські партнери підтримають медицину Київщини

Японські партнери передадуть Київщині 22 апарати МРТ та 11 машин для перевезення осіб з інвалідністю.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що такої домовленості було досягнуто під час робочої зустрічі керівництва Київської ОВА із представниками Японського агентства міжнародного розвитку JICA. Під час зустрічі йшлося про результати втілюваних проєктів співпраці та про плани на майбутнє.

Зокрема, у  межах технічного співробітництва «Проєкт з відновлення та реконструкції після надзвичайних ситуацій» до Київщини має надійти реабілітаційне обладнання та техніка для медичних закладів.

“Нашій області вже невдовзі передадуть 22 апарати для магнітно-резонансної терапії. Крім цього, домовилися про отримання 11 автомобілів для перевезення людей з інвалідністю. Така взаємодія відбувається в рамках роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва. РОМС – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток контактів із міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що міністр освіти, культури, спорту, науки і технологій Японії Моріяма Масахіто відвідав Немішаївський коледж.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору