Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Бучанщині поліція спіймала зачеперів

Небезпечні розваги: поліцейські Київщини встановили групу підлітків, які катались на дахах електропотягів.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що очевидці зафіксували на відео підлітків, які катались на дахах електротягів у Бучанському районі. Бачили їх червні-липні цього року. Відео поширили у соцмережах та пабліках.

“Ювенальні поліцейські Бучанського управління поліції встановили п’ятьох учасників цих подій віком від 13 до 17 років. Правоохоронці притягнули старших правопорушників до адміністративної відповідальності (ч. 1 ст. 109 КУпАП). Покарання не уникнути і молодші учасники — за них відповідатимуть батьки (ч. 1, 3 ст. 184 КУпАП). Наразі встановлюються інші учасники даних подій”, – йдеться у повідомленні

Правоохоронці звернулись до батьків та освітян з проханням пояснювати дітям,  що залізниця є територією підвищеної небезпеки і екстремальні витівки тут недоречні.

“Пояснюйте про ризики небезпечних розваг та перебування на залізниці! Пам’ятайте, що життя дитини – це найвища цінність!”, – закликають поліцейські.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі 15-річного підлітка, який катався між вагонами, ударило струмом.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору