Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Блоги

Японським партнерам розповіли про водопостачання Бучі

З метою підтримки Бучанської громади після російської окупації Бучу відвідала делегація Японського агентства міжнародного співробітництва JICA.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Про нагальні потреби громади гостям розповіла заступниця міського голови Аліна Саранюк.

Також японська делегація побувала на об’єктах водопостачання Бучанської громади. Керівник КП «Бучасервіс» Сергій Мостіпака  детально розповів про роботу системи водопостачання та водовідведення. Він звернув увагу на те, як організована робота під час відключень електроенергії, та розповів, які проєкти плануються на  майбутнє.

“Варто зазначити, що JICA вже надало значну допомогу Бучі. Раніше агентство передало місту три потужні дизельні генератори для забезпечення критично важливих об’єктів альтернативним живленням під час можливих блекаутів”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що міністр освіти, культури, спорту, науки і технологій Японії Моріяма Масахіто відвідав Немішаївський коледж.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що японські партнери передадуть Київщині 22 апарати МРТ та 11 машин для перевезення осіб з інвалідністю.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору