Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині міграційна служба виявила чотирнадцять іноземців-порушників

У результаті операції “Мігрант” бориспільські міграційники виявили чотирнадцять іноземців-порушників.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу ДМС України.

Зазначається, що наприкінці липня завершилися загальнодержавні профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою “Мігрант”. Вони проводилися з метою запобігання і протидії нелегальній міграції, а також перевірки додержання іноземцями та особами без громадянства встановлених правил перебування на території України. 

У ході неї бориспільські міграційники виявили чотирнадцять іноземців – порушників, яких притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу загальною сумою більш ніж 50 тисяч гривень.

Щодо шести іноземців ухвалено рішення про примусове повернення до країни походження чи третьої країни, а ще одного, який переховувався та не виконав рішення про примусове повернення, поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців.

Мета – ідентифікація, документування та примусове повернення відповідно до Закону України “Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства”.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що зловмисники за завданням росіян підпалювали військові та волонтерські машини у  Київській області.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору