Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Макарові триває відбудова багатоквартирного будинку

У Макарові по вулиці Довженка капітально ремонтують багатоквартирний будинок, який потрапив під артилерійський обстріл під час окупації Київщини.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА. 

Будинок на вулиці Довженка зазнав руйнації внаслідок артилерійських обстрілів. У багатоповерхівці були вибиті вікна та двері, зруйнований дах та фасад, частково пошкоджені внутрішні перегородки, сходові клітини та окремі квартири. До війни тут мешкало 78 людей.

Проєктом передбачено демонтаж та повне відновлення пошкоджених плит перекриття, встановлення нової покрівлі. Ці роботи будівельники виконали на 95%. Також підрядник виконав утеплення горища. У підвальних приміщеннях вже облаштували гідроізоляцію та бетонну основу. 

Наразі фахівці працюють над відновленням внутрішніх стін, міжквартирних перегородок та опорядженням пошкоджених квартир. На завершальному етапі штукатурні роботи та облаштування системи опалення.

Прокладання кабельних мереж у квартирах та заміну внутрішніх мереж водопостачання та каналізації вже завершено.

Роботи проводяться коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Shahed пошкодив будинок російського опозиціонера Іллі Пономарьова у Київській області.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору