Коломия До сайту

У БІГ-регіон доставили нові медичні апарати

Вісім старостинських округів Бучанської громади та структурні підрозділи міськради отримали медичні апарати у рамках проєкту «Наше здоров’я».

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Бучанської міської ради.

Тонометри для вимірювання артеріального тиску, глюкометри для визначення рівня цукру в крові та розхідні матеріали до них презентувала ГО «Свідома Бучанська громада” у рамках проєкту “Наше здоров’я».

Відтак, в організаціях, що здійснюють прийом громадян у Бучанській громаді, кожен охочий за потреби зможе скористатись цією послугою безкоштовно. 

Задля того, аби персонал закладу був обізнаний та міг надати допомогу мешканцям, лікар-ендокринолог провів відповідне навчання та ознайомив старост і керівників структурних підрозділів з тим, як працює обладнання. 

«Регулярний контроль артеріального тиску та рівня цукру в крові дозволить вчасно виявляти проблеми зі здоров’ям та запобігати розвитку серйозних ускладнень у жителів громади», – сказала керівниця ГО «Свідома Бучанська громада» Катерина Ципʼящук.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у 2024 році фінансування Програми соціальної підтримки Захисників та Захисниць України у Київській області збільшено майже в два рази, що надає можливість скористатися послугами стоматології безкоштовно.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко