Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінський університет піднявся у ТОП-100 популярних вишів

Державний податковий університет впевнено тримається у рейтингу сотні вишів, найпопулярніших серед вступників.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Державний податковий університет.

Зазначається, що університет впевнено рухається вгору рейтинговими сходинками. Це продемонструвала і вступна кампанія-2024.

“Якщо минулого року ДПУ займав 91 сходинку рейтингу, то цьогоріч його популярність зросла і тепер рейтингова позиція університету становить 70. Така динаміка надихає ставати ще кращими!Зазначимо, що за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», яка розміщує рейтингові списки, в таблиці враховані всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра на базі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання станом на 01 серпня 2024 року, а це понад 1 мільйон 64 тисячі заяв від вступників”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що міністр освіти і науки Оксен Лісовий причиною того, що освітянам поки що не варто очікувати на підвищення зарплати, назвав складну ситуацію у держбюджеті.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору