Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Театральна вистава: у Вишневому дітей креативно навчали правилам дорожнього руху

У Вишневому влаштували  інтерактивні навчальні розваги для дітей.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Вишневу міську громаду.

Зазначається, що захід був спрямований на закріплення знань про правила дорожнього руху, які дітям нагадували аніматори в образах персонажів з Minecraft, а також персонажі  навчальної театральної вистави “Жужик”.

“На початку діти брали участь у різноманітних іграх, конкурсах та змаганнях, отримуючи безліч позитивних емоцій. Після розваг відбулася театральна вистава, яка мала на меті навчити дітей правилам дорожнього руху. Глядачі із захопленням стежили за розвитком подій на сцені, дізнаючись про важливість дотримання правил безпеки на дорозі”, – йдеться у повідомленні.

У Вишневій громаді пояснюють, що розвиток дітей та їхня психологічна підтримка є одним із напрямків соціальної політики громади. У межах цієї діяльності для для дітей організовують такі дійства.

Зокрема, цей захід організував комунальний заклад “Палац культури і мистецтв” Вишневої міської ради.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що  у “містечку Хансена” відбулося відкриття комплексу для відпочинку та дозвілля мешканців – Club House HansenVillage.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору