Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Донеччині поліг вишнівчанин Сергій Півторацький

Командир,  якого поважали і якому довіряли: Сергій Півторацький загинув біля Романівки.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Вишневу міську громаду.

Житель Вишневого Сергій Миколайович Півторацький народився 18 листопада 1978 року. Героїчно загинув 26 липня 2024 року неподалік Романівки Покровського району на  Донеччині.

“У березні 2023 року долучився до лав оборонців України та став на захист Батьківщини. Був командиром 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти 111 окремої бригади Сил ТрО ЗСУ. Побратими про нього згадують як про командира, якого поважали та якому довіряли. Багато небезпечних та відповідальних завдань він виконував сам, ніколи ніким не прикривався, не переадресовував задачі”, – йдеться у повідомленні.

У Сергія Миколайовича залишилися в глибокому горі дружина, двоє малолітніх дітей, батьки та сестра.

Завтра, 5 серпня, Вишнева громада прощається з Героєм. Поховають його у Вишневому на Алеї Героїв. Прощання – о 12:30, в церкві «Святого Великомученика Юрія Переможця» за адресою:  провулок Поштовий, 9.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв,  що завтра, 5 серпня, у селі Гнатівка попрощаються з захисником України Сергієм Чорним.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору