Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Депутат Київської облради Іваненко передав 10 засобів РЕБ на фронт

Депутат Київської обласної ради, паралімпієць Олег Іваненко передав 10 засобів РЕБ на загальну суму 2 млн грн 308 окремому батальйону РЕБ.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на допис Олега Іваненка у Фейсбуці. 

Закупівля засобів РЕБ відбулася за підтримки Благодійного фонду “Прагнення” та “Укрнафті”. 

Зазначається, що влітку 2023 року Іваненко склав військову присягу і вступив до добровольчого формування територіальної громади Києва “Воля”, бійців якого згодом прикомандирували до батальйону генерала Марченка (повітряна розвідка), який виконує завдання на Херсонському напрямку.  

За його ініціативи, майже 20 років поспіль функціонує центр фізичної та психологічної реабілітації дорослих у Броварах, де працевлаштовано чимало осіб із інвалідністю, зокрема й колишніх військових.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що для 4-ї бригади оперативного призначення НГУ «Рубіж» з Бучі відправили бус Volkswagen, генератор, старлінк та пʼять радіостанцій.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що за бюджетні кошти Бучанської громади було закуплено і передано нашим захисникам засоби радіоелектронної боротьби.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору