Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Діти з Бучі вирушили до польського міста Пщини

На запрошення міста-побратима Пщини 50 дітей з Бучі вирушили на відпочинок у Польщу.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбуБучанської міської ради. 

Серед них – діти членів сімей загиблих, учасників бойових дій, військовослужбовців ЗСУ, а також діти з багатодітних та малозабезпечених родин. Усі вони мають статус постраждалих внаслідок воєнних дій. 

Юні бучанці відвідали два польських міста – Пщину та Мисловіце, де мали чудову нагоду долучитися до екскурсій історичними пам’ятками та відвідати цікаві музеї. Це дозволило їм глибше познайомитися з багатою культурою та історією Польщі.

Окрім пізнавальної програми, діти взяли участь у різноманітних розважальних заходах, спрямованих на пропагування здорового способу життя. 

Окрім культурної програми, діти долучилися до розважальних заходів, що сприяють здоровому способу життя. Ця поїздка не лише подарувала юнакам та дівчатам яскраві враження, але й допомогла відволіктися від важких реалій війни.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на третьому році повномасштабної війни в Україні стали популярними екскурсії місцями воєнних злочинів російських військовослужбовців.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору