Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині продовжують посилювати імунітет населенню

1 серпня На Київщині стартувала Всеукраїнська кампанія з посилення імунізації проти кашлюку, дифтерії та правця.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА. 

В області доступні всі вакцини для надолуження пропущених щеплень, як для дітей, так і для дорослих, проти дифтерії, правцю та кашлюку. Щеплення безкоштовні. Транспортування, зберігання та використання вакцин на всіх рівнях здійснюється з дотриманням вимог “холодового ланцюга”.

Якщо у вас виникають питання щодо вакцинації, важливо проконсультуватися зі своїм сімейним лікарем. Таким чином можна прийняти обґрунтоване рішення щодо вакцинації, забезпечивши тим самим надійний захист для себе та своїх близьких. Для отримання точної та надійної інформації важливо завжди звертатися до офіційних джерел, таких як Міністерство охорони здоров’я, Центр громадського здоров’я та Національний портал з імунізації.

Кампанія продовжуватиметься до кінця року.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що за перше півріччя 2024 року в Україні народжуваність знизилась на 9% у порівнянні з 2023 роком. Водночас кількість смертей склала 250 972, що вказує на значний демографічний спад.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору