Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Тур по БІГ-регіону за 156 тисяч грн: на Київщині набирають популярності тури місцями окупації

На третьому році повномасштабної війни в Україні стали популярними екскурсії місцями воєнних злочинів російських військовослужбовців.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на “NV“.

За даними видання, шестигодинна екскурсія звільненими Бучею, Ірпенем та Гостомелем у Київській області коштує близько 130 фунтів (близько 6800 гривень). Тижневий тур населеними пунктами, які були в окупації – 3000 фунтів (156 тисяч гривень).

За словами турагентів, майже всі клієнти — чоловіки, які подорожують поодинці, і приблизно половина з них — зі США, решта — британці, німці, японці і французи.

Туроператори заявляють, що комерціалізація трагедії дасть змогу показати всьому світу російські злочини, і підкреслюють, що передають частину виручки на ЗСУ.

Жителі Бучі загалом погоджуються з цим, хоча деякі, як і раніше, проти того, щоб наживалися на тих, хто втратив все, пише The Times.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що до Бучі завітав міністр юстиції Японії – Рюдзі Коїдзумі, який вперше приїхав до України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору