Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Київщині пошкоджено 22 будинки: наслідки ворожої атаки

Понад 8 годин тривала російська  нічна атака безпілотників на Київщину.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ  із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що рф уже три ночі поспіль атакує Київську область.  Цього разу ворог запустив БпЛА.

“В області працювали сили ППО. Є збиті ворожі цілі. На жаль, внаслідок падіння уламків збитих цілей одна людина травмована – осколкове поранення ноги. В двох громадах області зафіковані пошкодження 22 приватних будинків та господарської споруди”, – зауважив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Він розповів, що у будівлях пошкоджені дахи, вибиті вікна та двері, понівечені фасади будинків. Пошкоджені й паркани у садибах.

“Постраждалим буде надана вся необхідна допомога. Оперативні служби продовжують фіксацію наслідків атаки. Дякуємо нашим захисникам неба за невпинну роботу і постійний захист”, – зауважив очільник області.

Загалом над Україною цієї ночі було збито 30 ворожих дронів.

“В результаті протиповітряного бою усі ворожі БпЛА збито у Київській, Хмельницькій, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській, Харківській та Черкаській областях.
Застосовано сили та засоби мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітних ракетних підрозділів та РЕБ Повітряних Сил”, – зауважили у Повітряних силах ЗСУ.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що унаслідок російського обстрілу у ніч проти 6 серпня на Київщині постраждав центр корекції та розвитку дитини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото з відкритих джерел

Нагору