Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Гостомелі відновлюють будинок на 16 квартир

Триває капітальний ремонт багатоповерхівки на вулиці Остромирській у Гостомелі.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що фінансує капітальний ремонт будинку Фонд ліквідації наслідків збройної агресії.

До повномасштабного російського вторгнення у  цьому 16-квартирному  будинку проживало понад 60 мешканців.

“Навесні 2022 року будинок став непридатним для життя внаслідок отриманих ушкоджень. У багатоповерхівці були повністю зруйновані стіни, плити перекриття, покрівля та опорні конструкції. Також з ладу були виведені всі інженерні мережі”, – йдеться у повідомленні.

Торік восени розпочалася відбудова багатоповерхівки. Після демонтажу зруйнованих конструкцій підрядник відновив металевий каркас, стіни та встановив монолітне перекриття.

Нині завершені покрівельні роботи, ремонт технічного поверху, внутрішніх стін. Також у будинку встановили нові вікна. Придбали й про енергоефективність споруди – виконано зовнішнє утеплення будинку з подальшим оздобленням та утеплення горища.

“Фахівці виконують внутрішні роботи: проводять оздоблення приміщень, вкладають підлогове покриття, встановлюють електрообладнання. Паралельно працюють над монтажем сантехніки у квартирах’, – зауважують у КОВА.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Буча та Ірпінь посіли 4-е та 5-е місця у рейтингу, критеріями якого є швидкість будівництва та попит на нове житло.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору