Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині завершується будівництво інклюзивного містечка для військових

На Київщині завершують будівництво першого і наразі єдиного в Україні  інклюзивного містечка для військових, який розрахований на 56 будинків.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу КОВА

Будується унікальний житловий комплекс для воїнів-героїв, які внаслідок поранень отримали суттєві фізичні ушкодження. Це перший і наразі єдиний такий комплекс в Україні.

«Вручив 17 сертифікатів на будинки в комплексі ветеранам та їхнім родинам. Це наші Герої з 3 штурмової бригади, 114 бригади ТРО, 72 бригади ім. Чорних Запорожців, 1 окремої танкової бригади. Мав честь від себе особисто та всіх мешканців Київщини подякувати нашим військовим та родинам загиблих бійців за боротьбу проти російських окупантів. Раніше 2 сертифікати отримали бійці ГУР», – сказав Руслан Кравченко.

Всього в комплексі 56 будинків. Будівництво фінансує БФ Андрія Засухи та ФК «Колос Ковалівка».

Вже наприкінці серпня військові отримають ключі від осель. Житло буде передано їм у власність. Будівельні роботи на фінішній прямій. В будинках буде зроблений ремонт, встановлять кухонні меблі, облаштують ванну та санвузол.

Так, раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 12 серпня Бучанська громада провела в останню путь свого захисника – 49-річного майора Володимира Потебенька.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

 

Нагору