Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині викрили двох наркоділків

У Київській області правоохоронці вилучили наркотичні речовини на понад 3,4 млн грн.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

 Підозрюваним загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

«За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито групу осіб, яка налагодила незаконне переміщення наркотику з Королівства Таїланд до України. За даними слідства, один із зловмисників замовив у невстановленої особи канабіс. Щоб приховати наркотичний засіб від митного контролю, його відправили в пакуванні під виглядом “тайського чаю», – йдеться у дописі.

Після отримання міжнародного відправлення з “товаром” він передав посилку в Ірпінь так званому складмену. У ході обшуків у порушників було знайдено понад 4 кг канабісу, екстракт канабісу, розфасований у шприци, ємності з олією екстракту канабісу, галюциногенні гриби, електронні ваги, вакууматори та пакети для фасування. Загальна вартість вилученого за цінами чорного ринку становить понад 3,4 млн грн.

Так, раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що КП «Муніципальна варта»  Гостомельської громади приймає дзвінки на “Гарячу лінію” цілодобово і без вихідних.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко 

Нагору