Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінська громада привітала олімпійську чемпіонку Ірину Коляденко

В Ірпінській громаді відбулась урочиста зустріч із землячкою Іриною Коляденко, котра повернулася з Олімпійських ігор у Парижі.

Про це повідомляє  Інформатор БІГ із посиланням на повідомлення міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Громада урочисто привітала видатну спортсменку з високою нагородою — срібною медаллю з вільної боротьби, яку Ірина Коляденко здобула на цьогорічній Олімпіаді.

“Почесний президент відділення НОК України в Київській області та президент футбольного клубу “Кудрівка” Роман Солодаренко вручили чемпіонці вагому винагороду — 200 000 грн”, – йдеться у повідомленні.

Титул однієї з найкращих борчинь у світі Ірині Коляденко було непросто виборювати не лише через напругу олімпійських змагань, а й тому, що її підготовка до турніру була значно важчою, ніж у суперниць.

Адже дівчині довелося пережити жахи російського вторгнення та руйнування житла. Тривога за рідних та близьких, безсонні ночі через сирени та обстріли, щоденні важкі новини – все це пережила Ірина разом з іншими ірпінчанами.

Однак вона знайшла в собі сили вибороти титул однієї з найкращих борчинь у світі та принести Ірпеню славу міста олімпійських переможців

“Ірина Коляденко — гордість України, без перебільшень легендарна українська спортсменка і приклад для мільйонів. Від імені всієї Ірпінської громади вітаю тебе! Пишаємось тобою і надихаємось твоєю силою! Окрема подяка тренеру та наставнику Ірини Володимиру Яременку за підготовку чемпіонки, а також голові НОК України Вадиму Гутцайту за крутий результат національної збірної та постійну підтримку наших спортсменів!”, – зауважив міський голова.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Ірина Коляденко присвятила Ірпеню олімпійську срібну медаль.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору